Solceller er den sikre vej til at spare energi

Midtsjællands Byggeservice forhandler et solcelleanlæg, der er produceret og udviklet af det danske firma Gaia Solar, som er førende i Norden inden for integration af solcellesystemer i bygninger.

Et solcelleanlæg består af et antal paneler, der er koblet sammen og forbundet med en vekselretter via et elkabel. Vekselretteren omdanner den producerede strøm fra jævnstrøm til vekselstrøm, som du kan bruge direkte i din bolig eller sende ud på nettet, når du har overskud.

I Gaia Solars solcelleanlæg er montagesystemet udviklet af virksomheden selv og produceres af danske underleverandører. Vekselretterne er udviklet og produceret af Danfoss. Kvaliteten er i top.

 

Afregning af el, produceret af sol

Elproduktionen fra eget solcelleanlæg afregnes i Danmark efter den såkaldte nettomålingsordning. Husstandens elmåler løber baglæns eller forlæns, afhængigt af solcelleproduktionen og husstandens aktuelle strømforbrug.

På solrige dage sendes overskydende el ud på el-nettet og din elmåler løber således baglæns. Derimod på dage hvor solen ikke skinner, vil du trække el fra nettet på sædvanlig vis, og din elmåler løber forlæns.

Vores kvalitetsanlæg har en forventet levetid på over 30 år, uden det store vedligehold. Panelerne er nemlig selvafrensende ved en minimumshældning på 15 grader.

 

Montage af anlæg

Er du, allerede i gang med en renovering af et tag, giver det god mening at installere solcelleanlægget samtidig. Det tager typisk en til tre dage at montere et fuldt solcelleanlæg. Derudover skal der trækkes kabler og opsættes en vekselretter.

Hvis du vil vide mere kan du kigge på www.altomsolceller.dk

Jens hjælper med at finde den rigtige løsning på netop jeres behov, ligesom han også klarer myndighedsbehandlingen.