Midsjaellands-Byggeservice-7-9-13-om-os

Midtsjællands Byggeservice A/S

Virksomheden blev stiftet den 1. februar 1986 af Kim Elfving. Firmaet startede med to ansatte og er gennem årene vokset støt og roligt. I dag er virksomheden ejet af Kim Elfving, Søren Hansen, Lars Nila Nielsen og Jens Karlsen.

Alle slags opgaver  

Midtsjællands Byggeservice beskæftiger sig med stort set alle slags bygge-, nybygnings-, renoverings- og vedligeholdelsesopgaver. Store som små opgaver inden for tømrer- og murerfaget. Virksomheden beskæftiger 29 timelønnede, fordelt på tømrere, murere, ufaglærte og lærlinge samt seks funktionærer.                                                                    


Vi har kapacitet til at lede store hovedentrepriser. Det sker i samarbejde med udvalgte underentreprenører, som bl.a. udfører opgaver inden for jord-, beton-, kloak-, el-, VVS-, ventilation-, smed-, maler-, murer- og gulvarbejde. Dermed er vi i stand til at løse alle byggeopgaver. Gennem mere end 25 år har vi opbygget et konstruktivt samarbejde med mange faste kunder, arkitekter og ingeniører, som hos os er garanti for høj faglig standard og kvalitetsstyring gennem alle faser i et byggeprojekt. Vi har stor erfaring med bl.a. indretning. Eksempelvis gipsskillevægge og diverse systemlofter.

Udskiftning af facadepartier, vinduer og døre har vi også stor erfaring med – og et godt samarbejde med alle de førende vinduesleverandører. 

Derudover beskæftiger vi os meget med ny- og ombygninger, primært erhverv, butikker, skoler, boligforeninger og udfører specielle tilbygninger til private. 

For vores faste kunder udfører den daglige vedligeholdelse af bygninger og lokaler over hele landet. 

Kort sagt: 
Giv os en opgave – og vi løser den.