Samarbejdspartnere


Midtsjællands Byggeservice samarbejder med en lang række leverandør, producenter og rådgivere.

Udgangspunktet for alle samarbejder er, at kvaliteten er i top, så vi kan leve op til vores kunders forventninger om at levere byggerier og serviceløsninger, der lever op til de aftalte ønsker og krav. 

Se en række af vores samarbejdspartnere her. 

TRÆLASTER

Bygma

Bygma er den største danskejede leverandør til byggeriet med salg og distribution af trælast-, bygnings- og byggemarkedsprodukter til både det professionelle og private marked.

Optimera

Optimera er en kæde af byggemarkeder, der er ejet af den franske koncern Saint-Gobain. Størstedelen af Optimeras kunder arbejder med bygge- og renoveringsprojekter.

Tømmergården Ringsted

Tømmergården Ringsted A/S leverer kvalitetsprodukter til alle former for byggeri.

 

LOFTER OG VÆGGE

Rockfon

Rockfon er en førende leverandør af loft- og vægløsninger baseret på stenuld og datterselskab af Rockwool International.

Ecophon

Ecophon er en førende global leverandør af akustiklofter og vægge. Ecophon indgår I Saint-Gobain gruppen.

Knauf

Vores tømrere benytter systemlofter fra Knauf, fordi der kan opnås flotte ensartede og glatte lofter – både til direkte monterede, nedhængte, lydbøjle- eller fritspændende lofter.

Gyproc

Gyproc udvikler, fremstiller og markedsfører gipsbaserede letbyggeri-systemer til byggebranchen.

Knauf Danogips

Knauf A/S producerer lette gipsbyggesystemer i gips og stål og er leverandør af gipsbaserede akustiske loft- og vægmaterialer.

Deko

Deko er en af Europas førende udbydere af flytbare skillevægge.

Triplan

Skillevægge med mange muligheder i overflader: Glas, tapeter og træ, samt farvevalg på systemet - alle er bygget op på den samme bærende konstruktion. Også fuldglasvægge i alu eller stål.

 

GULVE

Knauf

Knaufs pladegulve er formstabile og et ideelt underlag til gulve i boliger, børneinstitutioner, skoler, hoteller etc. Tilbyder også et hulrumsgulv, der gør det let at trække kabler og rør under gulvet.

Moland

Moland tilbyder et stort udvalg af trægulve, lamelparket og spændende vinyler.

HARO

HARO er Tysklands førende producent af parketgulve og tilbyder ud over massiv parket også et stort udvalg inden for laminatgulve, korkgulve og Celinio trægulve, der ligner fliser.

Tarkett

Fra Tarkett bruger vores gulvmænd ofte linoleum i utallige farver og gode akustiske egenskaber samt deres skridsikre vinyler til butikker, skoler, sportsgulve, kontorer m.m.

Forbo

Verdens største producent af  linoleum til gulvbelægning og leverandør af bl.a. vinyl, design vinyl fliser, indgangsmåtter, Flotex og tæppefliser. 

Danfloor

danfloor er en international tæppeproducent med base i Midtjylland. Tilbyder et bredt udvalg af tæppefliser og væg-til væg tæpper i naturmaterialer og slidstærke syntetiske kvalitetsprodukter.

Ege

Ege har udviklet tæpper til den danske smag og sans for komfort gennem generationer. Vores brug af deres væg til væg tæpper og tæppefliser plejer at være populært hos vores kunder.

Heuga

Tæppeflisen blev opfundet af van Heugten og kom for første gang på markedet i 1958. Siden har Heuga produceret holdbar gulvbelægning i form af tæppefliser, der er velegnet til hvert rum.

 

ISOLERING

Dansk Papiruld

Papiruld Danmark producerer både 'få det gjort produkter', hvor isolatører blæser Papiruld ind i bygningen med maskiner, og 'gør det selv produkter', hvor husejere selv kan lægge Papiruld ud på loft og i åbne gulve.

 

TAGRENDER

Plastmo

Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for tagrender og lette tagløsninger. Plastmo A/S er en del af Plastmo Nordic divisionen.

 

VINDUER OG DØRE

IdealCombi


Idealcombi udvikler, producerer og sælger et bredt sortiment af vinduer og døre af høj kvalitet i træ og kombineret træ-aluminium.

ProTec Vinduer

ProTec Vinduer producer vinduer, døre og komplette facadeløsninger, der kombinerer stærk energiperformance, nye udtryksmuligheder og gode indeklimaer.

Velfac

Velfac er en international virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og -systemer i konstruktioner af træ, aluminium og kompositprofiler.

Rationel

Rationel en international virksomhed, der producerer kvalitetsvinduer og -døre i træ og træ/aluminium til både moderne og klassisk byggeri.

Swedoor

Som Europas førende dørleverandør sætter Swedoor standarden for både indvendige døre, yderdøre og døre, der opfylder særlige krav til sikkerhed, brandsikkerhed og lydisolering.

TOTAL

TOTAL producerer døre og vinduer i træ og træ-aluminium. De produceres i Danmark med respekt for fagets håndværksmæssige traditioner, så du både får dansk design og dansk kvalitet. Produktdesignet udvikles hele tiden for at kunne tilgodese dine ønsker om et bedre indeklima, besparelser på energiforbruget og tryghed i hjemmet.

GLAS

Scanglas

Scanglas er Danmarks førende leverandør af avancerede glasløsninger, som effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet.

 

SOLCELLER

Gaia Solar

Gaia Solar A/S er den førende leverandør af komplette solcellesystemer i Skandinavien og en del af Saint-Gobain koncernen. 

 

KØKKENER

Kvik

Kvik producerer designkøkkener til meget lave priser.

JKE

JKE Design er en del af den svensk-ejede Ballingslöv International koncern, der udover JKE Design tæller en række af Skandinaviens aller stærkeste køkken-, bad- og garderobeproducenter.

Aubo

Aubo er et danskejet firma og et anerkendt kvalitetsmærke inden for køkken, bad, bryggers eller garderobe.